Med øye for detaljer

Sponset innlegg

Kjære lesere, i sommer fikk jeg en telefon som gjorde at jeg i dag utleverer mer enn jeg pleier fra min hverdag, og resultatet fra det hele kan dere se nederst i denne saken. Videoen deler jeg med en slags skrekkblandet fryd, og jeg håper at dere vil ta dere tid til å titte innom klippet.

Å få gjøre videoen med ekstremt flinke folk var et skikkelig privilegium.

For en risikoanalytiker føles det å skulle dele en video med scener fra eget liv ganske så risikabelt. Like fullt var dette så spennende å få gjøre at jeg ikke kunne si nei.

Da reklamebyrået til Interoptik tok kontakt med meg før sommeren med ønske om å se verden gjennom mine briller for høsten så var det i bunn og grunn en ganske skremmende ide. Ikke bare skulle videoen filmes i mine omgivelser ved mitt hjem, kontor og treningssted. Den skulle også filmes med briller fra kjente motehus som Marc Jacobs, Oakley, Carrera og danske Fleye.

Resultatet av mange timers filming og planlegging er en tretti sekunder lang videofilm som viser mine favorittbriller fra Interoptik for høsten. Det hele er iscenesatt i hverdagslige omgivelser rundt leiligheten min  i Oslo.

Jeg har i samarbeid med Interoptik vært med på å lage denne filmen som viser en dag i mitt liv, fra jeg står opp, går på jobb, trener og drar ut for å spise middag. Til alle disse ulike situasjonene i løpet av en dag kreves forskjellige antrekk og forskjellige klær, fra «laid-back», til klassisk, sporty eller mer festkledd. Gjennom filmen ville vi vise hvordan briller kan understreke dette eller gi et annet utrykk til et sett klær, og med det demonstrere hvorfor man ikke bare trenger en brille slik mange av oss har, men ulike briller til ulike klær. På godt norsk en brillegarderobe.

Siden jeg selv begynte å bruke briller for litt under et år siden har jeg lagt merke til at svært mange nordmenn bruker de samme brillene til trening som på kontoret, og dette er i seg selv merkelig for ingen av oss ville jo brukt samme sko eller bukse til så varierte gjøremål.

I prosessen med å velge mine favorittbriller for høsten har jeg fått eksperthjelp av en brillestylist hos Interoptik. Dette bidro både til at jeg bedre forsto egne ansiktstrekk til å finne brillene som kler og passer meg best.

I tillegg fikk jeg en god innføring i farger og former som gir meg ulike uttrykk.

Om du vil se resultatet av min brillefine dag, fra mine hjemlige omgivelser så er linken under en mulighet til å se filmen før noen andre. Jeg er ganske stolt av den når sant skal sies.

I tillegg kan jeg tilby dere alle følgende;

Dersom du kjøper en brille hos Interoptik akkurat nå, får du med en ekstra merkevarebrille på kjøpet. Tilbudet gjelder frem til 5.november. Så dersom du tenker på å fornye brillene, er det nå du skal gjøre det slik at du kan velge to briller til ulike anledninger.

Alt godt herfra.

Se filmen her;

T6OLTHUVf04

Informasjon, og komplett pris/modell oversikt for min min ferske brillegarderobe for høsten 2016  finner dere her

Bildene over er tatt av Christian Bastiansen for Interoptik.

WWW.KJELLOLAKLEIVEN.NO

Les også – Dette kan vise seg å være den største tabben i nyere norsk historie

Les også – Påkjørt og så skjedde det som ikke skulle skje

Les også – Ikke la dem ta livet av krona

Les også – Er vi så lettlurte på Facebook

Les også – Da jeg drakk mine siste dråper alkohol

Les også – Min best bevarte hemmelighet

Følg meg gjerne på min offentlige profil på Facebook her; MIN FACEBOOK!

www.kjellolakleiven.no

TAKK FOR BESØKET!

Tips til bloggen kan sendes til Kjell-Ola.kleiven@rignorge.no

Alt godt herfra og stay safe!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s