Kjære mamma

Jeg bruker si at helgen er tiden for å være personlig på Kleiven.blogg.no, og slik er det ni av ti dager men ingen regler uten unntak og i dag har jeg bursdag.

Det å bli 39 år gammel skulle kanskje tilsi at førtiårskrisen var i en tidlig fase, men sannheten er at det føles langt bedre å runde et nytt år enn jeg hadde fryktet. Den fysiske formen er i alle fall slik jeg selv ser det bedre enn da jeg rundet tretti, og et bevisst forhold vil hva jeg spiser og hvordan jeg trener gjør at jeg fortsatt kan stå oppreist også.

Likevel kommer jeg ikke utenom at ansiktet har fått flere rynker, arr og slag enn det hadde tidligere og synet er også dårligere enn det var, men slik skal det vel være med en kar som har levd et liv. Litt furer, og slitasjeskader skal man ha.

Når jeg nå setter pennen til papiret så skyldes det at dagen i dag for meg først og fremst handler om min mamma Anne. Det var hun som fødte meg for 39 år siden, og det er hun som gjennom snart fire tiår med mine krumspring har måttet se alt fra sidelinjen. Hun har som en fotballtrener ser sitt lag iakttatt alle mine merkelige aktiviteter, og som en fotballtrener har hun også støttet meg gjennom opp og nedturer. Det er liten tvil om at livet har like mye av begge deler.

Kjære mamma, takk!

Når jeg på 39 årsdagen ikke har noen andre planer enn å gjøre det som jeg gjør hver dag, så ser enkelte det som kjedelig. Jeg ser det imidlertid som et privilegium og bortsett fra at jeg i dag skal skeie ut med en sjokoladefondant, og litt eplejuice så blir det nok bare mer av blogg, foredrag og risikoanalyse enn feiring, og jeg er ganske sikker på at kvelden avsluttes som den bør med en treningsøkt.

For meg er likevel det å få lov til å gjøre det jeg brenner for og elsker viktigere, og mer givende enn mye annet og derfor er kontakten med dere alle det som motiverer meg også på bursdagen min.

Det var muligheten til å gjøre noe man elsker hver eneste dag som gav min morfar et langt liv og er jeg riktig heldig så kanskje jeg klarer det samme mesterstykket.

Takk for at dere alle er en del av det lille universet som de kaller www.kleiven.blogg.no Takk til deg mamma som alltid er mamma, og takk til alle som deler oppmuntrende kommentarer, innspill og konstruktiv kritikk i hverdagen. Jeg lover å ta med meg deres velvalgte ord også gjennom mine 39 neste leveår.

Til kjæresten og barna som befinner seg under sydensolen er det bare å si følgende; Vi sees snart og da skal vi feire at vi får noen dager sammen.

Alt godt fra meg til dere alle.

JUST FOLLOW YOUR DREAMS AND YOU’LL BE OK!

STAY SAFE!

WWW.KJELLOLAKLEIVEN.NO

Les også – Påkjørt og så skjedde det som ikke skulle skje

Les også – Ikke la dem ta livet av krona

Les også – Er vi så lettlurte på Facebook

Les også – Da jeg drakk mine siste dråper alkohol

Les også – Min best bevarte hemmelighet

Følg meg gjerne på min offentlige profil på Facebook her; MIN FACEBOOK!

www.kjellolakleiven.no

TAKK FOR BESØKET!

Tips til bloggen kan sendes til Kjell-Ola.kleiven@rignorge.no

Alt godt herfra og stay safe!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s